Hirdetés

Left 4 Dead és a Versus mód

|

A Left 4 Dead kooperatív játéklehetőségi mellett ne feledkezzünk meg a Versus játékmódról sem. Érdemes gyakorolni a túlélést.

Hirdetés

Hamarosan ráakaszkodhatunk a Left 4 Dead végleges verziójára, megjelenéséig strigulázhatjuk lemészárolt élőhallottaink számát, érdemes lesz kihasználni a demonstrációs verzióból hátralévő napokat és órákat. Ugyan a számítógép vezérelte hullaseregek maximumra feltornászott nehézségi szint mellett keményen megizzaszthatják az embert és hű rágcsálóját, a teljes kiadásban már oxigént magukhoz vételező személyek is irányíthatják a rothadó szörnyetegeket. Félreértések elkerülése végett, a mezei kiskatonákat továbbra is a virtuális direktorúr istápolja, ellenben a Versus játékmód keretében belebújhatunk életünket megkeserítő „fejlettebb gondolkodású" zombik bőrébe.



Nyolc játékos, négy túlélő és négy zombesz és hosszúra nyúlt partik. Természetesen mindkét oldalon szükséges stratégiai tervezés, például élőhallottak oldalán harcolva érdemes Boomer barátunkkal megnyitni akciónkat, miután a sertésféleség leokádta az egyik túlélőt ezerrel megindulnak felé a mezei zombik, eközben a Smoker-t irányító játékos lasszójával kikapja egyiküket a tömegből, a maradékot pedig ráhagyják a nyöszörgő boszira (habár játékos nem tolhatja vele) vagy a szöcskelábú Hunter-re (rövid ideig zúzhatunk a nagy melák tankkal is). Sajnos az alábbi videóban nem kóstolhatunk bele az összes fertőzött életébe, de néhány újdonsággal azért szolgálhat. Megjelenéséig érdemes gyakorlópartnereket keresni a fórumon!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)