Hirdetés

Left 4 Dead gépigény

|

A Valve-féle Source motor által hajtott Left 4 Dead feljebb kapcsolt a gépigényt illetően, mint a Half-Life 2 epizódok.

Hirdetés

A Turtle Rock Studios fejlesztette, szingliben is játszható, de főként kooperatív többszereplős mókára kihegyezett zombis FPS november második felében jelenik majd meg (nov. 18. Észak-Amerika, nov. 21. Európa). Egyelőre csupán PC-ről és X360-ról van szó, mivel a Valve nem rendelkezik megfelelő erőforrásokkal (gy.k.: nincs elegendő szabad emberük) ahhoz, hogy elkészítsék a PS3-ra szánt átiratot. Maga Gabe Newell egyébként sem szívleli a Sony konzolját, az Orange Box is csak azért jelent meg rá, mert az EA szerette volna, s így el is végezte a portolást. Tehát ha lesz valamikor Left 4 Dead PS3-ra, azt jó eséllyel az EA-nek lehet majd megköszönni. Fontos még megjegyezni, hogy a Team Fortress 2 mintájára a Left 4 Dead is állandó támogatásra és rendszeresen adagolt új tartalmakra számíthat. Newell reméli, hogy sikerül megismételni a TF2 esetében megfigyelhető tendenciát, miszerint minden update után jelentősen nőtt a játékosok száma.

left4dead.jpg


Íme, a hivatalos rendszerkövetelmények

Windows Vista, XP or 2000
CPU: 3.0 GHz P4, Dual Core 2.0 or AMD64X2 (or higher)
RAM: 1 GB for XP / 2GB for Vista
DVD-ROM Drive
Legalább 7.5 GB szabad hely a merevlemezen
GPU: DirectX 9 kompatibilis grafikus kártya ( 256 MB vagy több, pixel shader 2.0 támogatás)
DirectX 9.0c kompatibilis hangkártya

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)