Hirdetés

Left 4 Dead - Holtak Hajnala díszletekbe öltöztetve

|

Lassan Left 4 Dead pályákban és egyedi játékmódokban úszkálhatunk, köszönhetően a nyughatatlan moddereknek.

Hirdetés

A Source SDK fejlesztőkörnyezet sokrétű lehetőségeinek kihasználásával végeláthatatlan mennyiségű Source motor hajtotta modifikációt készíthetünk, miután piacra dobnak egy újabb Valve alkotást a lelkes modderek azonnal nekiesnek és cafatokra szaggatják minden egyes elemét. A Left 4 Dead sem kerülhette el sorsát, néhány kezdetleges átirat és gyorsan összedobott pálya mellett hamarosan prezentálhatjuk túlélési képességeinket az újradolgozott Dawn of the Dead (Holtak Hajnala) mozifilmben látott bevásárlóközpontban. Zombis filmről beszélünk, így semmi átlagos nem történik benne, egyetlen éjszaka alatt elharapódzik az embereket élőhalottakká rohasztó fertőzés, főszereplőnőnket megtámadja saját kislánya és házastársa, menekülésbe kezd, találkozik néhány rettegő túlélővel majd befészkelik magukat a Crossroads Mall objektumába, melyet néhány órán belül körbevesznek a hullák seregei. Néhány megmosolyogtató elemmel fűszerezett (átváltozott nagymuter, vicces kedvű túlélők, akik kedvtelésből híres színészekre hajazó zombikat lőnek, „ez még rángó") alkotás, a Left 4 Dead megjelenése kapcsán talán érdemes lehet újra elővenni. Az igazat megvallva a pályát már korábban elkészítettek egy Half-Life 2 modifikáció keretében (No More Room In Hell), de a karácsonyi ünnepek alkalmával már bejárhatjuk a filmben látott komplexumot. A hírhez csatolt videóban az eredeti pályát láthatjátok, mint ilyenkor lenni szokott (katasztrófa, mészárlás, búbánat, terror) Johnny Cash selymes hangja társul a képkockákhoz.

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)