Hirdetés

Left 4 Dead mod (vagy inkább kieg?) egy fiatal csapattól

|

Szenzációs modot készített egy fiatal csapat a Left 4 Dead első részéhez. Tessék letölteni, nem szabad kihagyni!

Hirdetés

A Left 4 Dead SDK csomagjának köszönhetően már sok jó kis mod látott napvilágot, de az egy éves munka eredményeként nemrég megszületett alkotás olyan félelmetesen jóra sikeredett, hogy a Valve-nál mindenki elsápadhat. Az "I Hate Mountains" című mod fejlesztői persze nem kezdő gyerekek már, hiszen ők készítették a Portal: Prelude-öt is, így a minőség eleve garantált volt.

Az öt fejezetből álló, teljes hosszúságú kampányban egy sűrű, félelmetes erdőben, sötét alagutakban, lakatlan, kísértetjárta (akarom mondani zombik...) kastélyban, fatelepen, és egy bájos kis hegyi tó partján kell felvennünk a harcot a zombikkal, akik a szüntelen hentelés ellenére is csak jönnek és jönnek. A srácok már dolgoznak a mod (vagy inkább kiegészítő?) Left 4 Dead 2-re szánt átiratán is, bár az őket idézve, inkább csak „egy koszos kis port lesz" azok számára, akik nem vették meg az első részt.

Nézzétek meg a bemutató trailer-t! Tényleg nagyon ígéretes. Ha tetszik (csodálkoznék, ha nem így lenne...), akkor nincs más hátra: "tőccsed, bonccsad"! Továbbiakért nézzétek meg a hivatalos weboldalt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)