Hirdetés

Left 4 Dead 2 - a játékteremben is hasonló, csak rosszabb

|

A Valve zombis lövöldéje jelenleg az ázsiai árkád termek új sztárja. Sajnos nem több mint egy Left 4 Dead 2 port, és abból is a rosszabbik.

Hirdetés

A Kotaku egyik írójának megadatott az kétes szerencse, hogy kipróbálhassa a Left 4 Dead Survivors című árkád gépet, és el is mesélte, hogy a pénzbedobós megoldás elsőre ugyan nem hangzik rosszul, de azért várjátok ki a végét.

A Left 4 Dead Survivors tulajdonképpen a Left 4 Dead 2, ugyan azokkal a térképekkel (Dead Center, Dark Carnival, Swap Fever, és Hard Rain) és a PC/konzol verzió fegyverarzenáljának nagyjával. Itt is a coop élmény a lényeg, amihez összekapcsolódhatunk más gépekkel a teremben, vagy kereshetünk társakat Japánban a neten keresztül. Eddig minden stimmel, de most jönnek az újdonságok.

Kezdésnek például lecserélték a játék szereplőgárdáját. Van egy japán iskolás lány, egy kalandtúra vezető, egy főiskolai hallgató, és egy csapos. Természetesen az új karakterek új szövegeket is kaptak. Új hőseinket kontroller helyett egy Razer egérrel, és egy irányítókarral navigálhatjuk. Mozgásért értelemszerűen a kar, célzásért a rágcsáló felel.

A játékmenet nagyrészt hasonló, de vannak buta megoldások, mint a hullák azonnali eltűnése, és a vér teljes száműzése (még akkor sem vérzik a hulla, ha kettévágod). Mindezt megfejelték egy visszaszámláló órával, ami megadja, hogy mennyi időn belül kell teljesítened az adott szintet. Az óra annál többet mutat, minél több pénzt dobsz a gépbe.

Legalább menteni lehet az állás egy durván 6-700 Ft körüli árért megvehető kártyára. Ettől függetlenül legalább kiderült, hogy nem vesztünk semmit, ha mi nem kapunk ilyen gépeket Magyarországra. Inkább szerezzétek be ti is a Left 4 Dead 2-t, azzal jobban jártok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)