Hirdetés

Left 4 Dead: Survivors - játéktermi zombihentelés

|

A Valve lövöldéje nemsokára beköltözik a japán játéktermekbe, és most egy Left 4 Dead: Survivors játékmenet videó is befutott, hogy irigykedjünk.

Hirdetés

A Left 4 Dead: Survivors egy hivatalos árkád gépekre készülő Left 4 Dead változat, mely a Taito és a Valve megállapodásának köszönhetően nemsokára megjelenik Japánban. A most kikerült játékmenet videóból úgy tűnik, hogy ugyan olyan lesz, mint az eredeti játék PC-s változata.

Most végre látható a Left 4 Dead: Survivors gameplay trailer, ami túl sok újdonságot nem mutat az általunk ismert, és szeretett verzióhoz képest, de legalább eloszlat minden kétséget afelől, hogy ez egy komoly Left 4 Dead változat lesz.

Bizonyos funkciók működése azért kérdéses, de ebből úgy tűnik, hogy a japán játéktermi túlélők hasonló minőségnek örülhetnek, mint a PC-s vagy konzolos változatok birtokosai. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)