Hirdetés

Left Alive - az új trailerben van egy kis gameplay is

|

A Square Enix posztapokaliptikus akciójátéka, a Left Alive végre kicsit bővebben is megmutatta magát a Tokyo Game Show-n történt bemutatkozása után.

Hirdetés

Lássuk be, a Sony Tokyo Game Show 2017-es konferenciája egy-két kivételtől eltekintve nem volt túl nagy durranás, viszont a kevés meglepetés egyike a Square Enix túlélős akciójátéka, a Left Alive volt. A játék karaktereinek dizájnjáért a Metal Gear Solid 4-en és 5-ön is dolgozó Yoji Shinkawa felelt, míg a rendező az Armored Core szériát jegyző Toshifumi Nabeshima, ez pedig már bőven elég indok arra, hogy várjuk. 

Hirdetés

A kiadó akkor egy rövid teasert mutatott csak a projektből, most viszont megérkezett a Left Alive teljes előzetese, amely nem csupán többet mutat a lepusztult világból, de a végére becsempésztek néhány másodpercnyi gameplay jelenetet is. A videóban felbukkannak a Takayuki Yanase (Ghost in the Shell: Arise, Xenoblade Chronicles X) által elképzelt mechák is. Egyre szimpatikusabb ez a koncepció. 

A Left Alive valamikor 2018-ban érkezhet meg PC-re és PlayStation 4-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)