Hirdetés

Left Alive - közel egy órányi játékmenetet mutatott meg a Square Enix

|

A stúdió egy élő adás keretén belül prezentálta legújabb alkotását, és most teljes egészében visszanézhető az anyag.

Hirdetés

A tervek szerint nemsokára megérkezik a Left Alive, ami valójában a Front Mission széria egy spin-offja lesz, és nagy hangsúlyt kap benne a túlélés, de közben persze lövöldözni is fogunk majd. A fejlesztők pedig nemrég elég sokat megmutattak a játékból.

Hirdetés

A Square Enix tartott egy livestreamet, amely során kicsit közelebbről is bemutatták a Left Alive sztorijának első fejezetét, amiben a három főszereplő közül Mikhail kerül a középpontba. A videóból kiderült többek között, hogy tényleg nem lesz egyszerű túlélni a kalandot, de szerencsére egy csomó olyan apróságot találhatunk majd a pályákon, amelyek segítenek egy kicsit a dologban. Ezen felül azt is megtudtuk még például, hogy a történet előrehaladtával egyre több cuccot tarthatunk majd magunknál, illetve többfelé találhatunk majd mentési pontokat a játékon belül. Ráadásul még New Game+ is lesz a játékban, aminek valószínűleg sokan örülnek majd.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, akkor mindenképp nézzetek bele a teljes adásba, amit alább megtaláltok.

Hogy tetszik eddig a Left Alive? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)