Hirdetés

Left Alive - mech-harc és rejtőzködés az új játékmenet videókban

|

Egy egész lejátszási listára való játékmenet trailert kaptunk, melyek bemutatják a Square akciójátékának egyes részeit.

Hirdetés

A Left Alive egy meglehetősen izgalmas lövöldének tűnik, amit a Square Enix a Tokyo Game Show 2018-ra is vitt. Tulajdonképpen a sajtónak korábban, a gamescomon már bemutatott anyagokat tették közszemlére.

Hirdetés

Az első videóban Olga Sergeevna Kalininát láthatjuk, ahogy csapdákkal és összebarkácsolt cuccokkal igyekszik túljárni ellenfelei eszén, míg a második videóban már meches harcot nézhetünk. A harmadikban a férfi főszereplő, Mikhail Alexandrovich Schwarov mutatkozik be, az utolsóban pedig már akció közben láthatjuk.

A Left Alive február 28-án jelenik meg Japánban PC-re és PS4-re. A nyugati megjelenésről egyelőre azt tudni, hogy jövőre lesz esedékes ugyanezekre a platformokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)