Hirdetés

Left Alive - a japán játékosok szétsavazzák, a kiadó leárazta

|

Japánban már február 28-án megjelent a Square Enix játéka, de a közösség nem boldog, az Amazon pedig felére vágta az árát.

Hirdetés

Hozzánk ma ér el a Left Alive, a Square a Front Mission sorozathoz kapcsolódó akciójátéka. A kiadott videók alapján voltak benne jó ötletek, de azért látszott, hogy nem minden stimmel.

Hirdetés

Az Amazon Japan oldalán 1,5 csillagon áll az 5-ből. Sokan, sok mindenre panaszkodnak az irányítástól a látványon át a karaktermozgásokig. A múlt csütörtöki japán megjelenés óta szabadon lehetett streamelni mindent az átvezetők kivételével, de egy felhasználó jelezte, hogy amikor PS4-ről próbált közvetíteni YouTube-ra, a rendszer nem engedte neki.

Beszédes az is, hogy eleinte 44%-kal olcsóbban lehetett megvásárolni, most pedig már 50%-kal kérnek kevesebbet érte.

Metacritic-en és Opencriticen még sem a PC-s, sem a PS4-es változat nem kapott pontszámot, sőt, egyetlen teszt sincs egyikhez sem. Hozzánk sem érkezett meg a tesztpéldány egyelőre. Kezdünk aggódni egy kicsit, nehogy ez legyen az idei év The Quiet Manje.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)