Hirdetés

Left Alive - kiderült, hogy mikor jelenik meg a játék nyugaton

|

Japánban egy kicsit előbb válik elérhetővé a Square Enix alkotása, de szerencsére csak néhány nap van a két dátum között.

Hirdetés

Még tavaly jelentették be a Front Mission univerzumában játszódó Left Alive-ot, ami gyakorlatilag egy spin-off lesz a játéksorozathoz. Most pedig azt is megtudtuk, hogy világszerte mikor jelenik meg az izgalmasnak tűnő shooter, ráadásul még két vadonatúj trailer is érkezett.

Hirdetés

Az már eddig sem volt titok, hogy Japánban 2019. február 28-án fog megjelenni a Left Alive PC-re és PlayStation 4-re, de a Square Enix nemrég bejelentette, hogy pár nappal később, 2019. március 5-én már a nyugati rajongók számára is elérhető lesz a játék.

A dátum leleplezése mellett pedig kaptunk két új trailert is, így ismét megnézhetjük, milyen kalandot dobtak össze nekünk a srácok.

Ti tervezitek megvenni a Left Alive-ot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)