Hirdetés

Left Alive - megvan a megjelenési dátum

|

A Square Enix jövőre csúsztatott akciójátékára nem kell sokat várnunk. Kapott egy új trailert is.

Hirdetés

A Front Mission univerzumában jászódó, túlélőelemekkel felturbózott shooter az eddig látottak alapján elég jónak tűnik, és már csak azért is érdemes odafigyelni rá, mert Toshifumi Nabeshima, az Armored Core játékok rendezője, valamint Yoji Shinkawa, a Metal Gear Solid sorozat karaktertervezője is dolgozik rajta.

Hirdetés

A távoli jövőben, 2127-ben egy háború közepébe csöppenünk, három főszereplő szemszögéből élhetjük át az eseményeket. Harcolhatunk más katonák, páncélozott járművek és óriási mechek ellen egyaránt. 

Mint ma, a Sony TGS előtti előadása során kiderült, a megjelenési dátum 2019. február 28. PlayStation 4 mellett PC-re is megjelenik, de nincsenek kizárva más platformok sem.

Titeket mennyire mozgat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)