Hirdetés

Legacy of Kain játékon dolgoznak a Tomb Raider játékok fejlesztői?

|

A Crystal Dynamics hivatalos Twitter-csatornáján több, a Legacy of Kainhez kapcsolódó kép is megjelent az elmúlt pár hétben, valószínűleg nem véletlenül.

Hirdetés

Régóta pihen már a Legacy of Kain sorozat, a legutóbbi rész, a Legacy of Kain: Defiance 2003-ban jelent meg. A jogok 2009 óta a Square Enixnél vannak, mely kiadóhoz a Crystal Dynamics, a szériát megteremtő csapat tartozik.

Hirdetés

2013-ban ugyan készült egy spin-off, a Nosgoth, de az nem az volt, amire a rajongók vágytak, és tavaly le is kapcsolták a szervereket. Előtte két játékot töröltek, a PS4-es Dead Sunt és a még korábban bejelentett The Dark Prophecyt.

Október 12-én jelent meg az első tweet egy rajzzal, akkor még csak úgy tűnt, a Crystal nosztalgikus hangulatba került.

Aztán másnap megosztottak egy rajongói művet.

Végül pedig a tegnapi nap folyamán már egy színes képet tettek közzé Razielről.

Szerintetek túl sokat látunk bele ebbe, vagy tényleg készül valami? Ha igen, spin-off lesz, vagy új rész?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)