Hirdetés

Legacy of Kain: Dead Sun gameplay - fél órányi játékmenet a törölt projektből

|

Harminc percnyi Legacy of Kain: Dead Sun gameplay szivárgott ki a netre. Sajnos ezt a játékot már soha nem próbálhatjuk ki.

Hirdetés

Emlékeztek még a Legacy of Kain: Dead Sunra? Ez volt a Legacy of Kain-sorozat folytatása, amit a Square Enix végül kukázott, pedig még arról is szó volt, hogy a PlayStation 4 megjelenési címei között debütálhat.

A Square azonban úgy látta, hogy a Legacy of Kain: Dead Sun nem éri meg, úgyhogy a Silent Hill: Shattered Memories-ért és a nemsokára érkező Assassin's Creed Chronicles: China spin-offért felelős Climax abbahagyta a munkát. 

A következő Legacy of Kain: Dead Sun gameplay-t egy Mama Robotnik nevű NeoGaf felhasználó töltötte fel netre. A videóban nemcsak az átvezetővideókra, de magára a játékmenetre és a harcrendszerre is vethettek egy pillantást. A videót sajnos nem tudjuk beágyazni az oldalon, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok rá, akkor a YouTube-on megnézhetitek.

Nektek hogy tetszik a játék? Örülnétek, ha a Square felélesztené a sorozatot az újgenerációs konzolokon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)