Hirdetés

Legacy - igazi feltalálók lehetünk Peter Molyneux legújabb játékában

|

Saját vállalkozást üzemeltethetünk, és szinte bármit megépíthetünk majd az egészen érdekesnek tűnő alkotásban.

Hirdetés

Mind jól ismerjük Peter Molyneux nevét, aki korábban olyan klasszikus játéksorozatokon dolgozott, mint a Dungeon Keeper, a Fable vagy a Black & White. Még ennyi idő után is aktívan tevékenykedik, most végre meg is nézhetjük következő projektjét.

Hirdetés

A Legacy című játékban az lesz a feladatunk, hogy feltalálóként mindenféle egyedi dolgot alkossunk meg, majd megpróbáljuk eladni azokat az embereknek. Eleinte kicsiben űzzük majd az ipart, ám a szerény kezdetek után akár egy hatalmas vállalatot is irányíthatunk, ha ügyesek vagyunk. Később pedig elég sok apróságra kell figyelnünk, így többek között a beosztottjainkra is.

Még nem tudni, mikor és mely platformokra fog megjelenni a Legacy, de jó esély van rá, hogy PC mellett okos eszközökön, illetve akár még Nintendo Switchen is kipróbálhatjuk.

A Red Bull Gaming Levels című sorozatából kiderült néhány részlet a játékról, amit kicsit közelebbről is megnézhettek az alábbi videóban.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)