Hirdetés

Legalább egy PlayStation 5-ös játék már biztosan kap magyar feliratot

|

A Sony folytatja jó szokását, úgy tűnik, a következő generációban is magyarul játszhatunk majd exkluzívokat.

Hirdetés

2018 egy különösen jó év volt a PlayStation 4-tulajok számára: ekkor jelent meg a God of War, a Detroit: Become Human és a Marvel's Spider-Man is, nem beszélve az olyan PlayLink-es játékokról, mint a Knowledge is Power, a That's You és a Hidden Agenda. Szintén ebben az évben kezdődött el az a máig is tartó korszak, amiben a PlayStation-exkluzív(ként debütáló) játékok magyar feliratot, ritka esetben szinkront kapnak. 

Hirdetés

A PlayStation Magyarország ma, pontosan egy hónappal a PlayStation 5 debütálása előtt megerősítette, hogy az egyik nyitócím, a Sackboy A Big Adventure magyar felirattal érkezik. A játék egyébként PlayStation 4-re is elérhető lesz.

Azt még nem tudjuk, a Demon's Soulst és a Marvel's Spider-Man: Miles Moralest lefordítják-e; utóbbi esélyes, mivel az alapjáték is magyarul volt játszható, előbbi honosítása viszont azért nem valószínű, mert a Bluepoint 2018-as exkluzívja, a Shadows of the Colossus sem volt lokalizálva. Persze örülünk, ha pozitívan csalódunk végül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)