Hirdetés

Legalább ilyen gép kell, hogy elfusson a Hellblade II

|

Közzétették a Senua's Saga: Hellblade 2 minimum gépigényét.

Hirdetés

Mint azt tegnap közzétett játékajánlónkban is olvashattátok, nem lesz bőség májusban AAA játékokból, a nagy költségvetésű alkotások kategóriáját a Homeworld 3 és a Hellblade 2 képviselik, ezek közül is inkább az utóbbi.

Abban a szerencsés helyzetben leszünk, hogy a Game Pass előfizetési díjáért cserébe akár végig is játszhatjuk, de minimum kipróbálhatjuk, hogy fut a gépünkön. Azért valamennyi támpontot már a minimum gépigény is ad, amit most, pont három héttel a megjelenés előtt tett közzé a Ninja Theory.

Hirdetés

Azt sajnos nem tudjuk, hogy egy ilyen gép mire lesz elég, valószínűleg a lehengerlő látványhoz sokkal több fog majd kelleni, de mivel ennél a játéknál a vizualitás is sokat hozzátesz az élményhez, talán nem csak pixelhalmazokat látunk majd, ha mindent alacsonyra állítunk. Konzolon egyébként 30 fps a limit, PC-n viszont nincs korlátozva a képfrissítési sebesség.

Senua's Saga: Hellblade 2 gépigény

Senua's Saga: Hellblade 2 minimum gépigény

64-bites processzor és operációs rendszer szükséges

OS: Windows 11
Processzor: Intel i5-8400 | AMD Ryzen 5 2600
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GTX 1070 | AMD RX 5700 | Intel Arc A580
Tárhely: 70 GB SSD

A Hellblade 2 május 21-én jelenik meg PC-re és Xbox Series konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)