Hirdetés

Legális szoftver olcsón? Windows és Office csomagok várnak!

|

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy mindig a legfrissebb, legbiztonságosabb operációs rendszert használd, itt a lehetőség, hogy legálisra válts!

Hirdetés

A Keysfan oldalán a Windows 10 Professional mellett további szoftvereket is kiemelt kedvezménnyel vásárolhatsz meg, akár 90%-kal olcsóbban, mint más üzletekben. Ha frissítenéd az operációs rendszered, Windows 11-re váltanál, az Office valamely változatára vágysz, vagy PC-s eszközöket keresel, hogy növeld géped biztonságát vagy a produktivitásodat, nézz körül!

Hirdetés

Windows már 5,63€-tól

Ha az Office 2019 vagy Office 2021 valamelyikét választod, csak egyszer kell fizetned a licencért, nincs havi vagy éves díj.

Office 2021 14,05€-tól

Csomagok 62% kedvezménnyel, Windows és MS Office egyben! (Kuponkód: EBK62)

Még több csomag >>

50% kedvezmény még több Windows változatra (Kuponkód: EBK50)

Még több Windows >>

More Office sorozat (Kuponkód: EBK62)

Még több Office >>

A Keysfan számos számítógépes szoftvert is kínál, köztük játékokkal, vírusirtókkal, videószerkesztőkkel, és egyéb alkalmazásokkal. Abszolút pénztárcabarát ajánlatok vonatkoznak az Ashampoo PDF Pro 3-ra vagy az IObit Driver Booster 9 Próra.

Hasznos eszközök:

Még több eszköz>>>

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysfan akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysfan.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)