Hirdetés

Legális Windows 10 és Office olcsón - ne hagyd ki ezt a leárazást!

|

Továbbra is zajlik a Godeal24 tavaszi akciója, melynek keretében már kevesebb mint 3000 forintért lehet legális Windows 10-ed.

Hirdetés

Elérkeztünk a naptári tél utolsó hetéhez, jövő hétfőn már a tavaszt köszönthetjük, így most még időszerűbb a Spring Collection Sale a Godeal24.com-on. A Windows 10 a Microsoft operációs rendszerének leggyorsabb és legbiztonságosabb változata, amit azok, akik legálisan használják, folyamatosan frissen tarthatnak, elérhetik a legújabb funkciókat, és kevésbé kell tartaniuk a károkozó programoktól.

Hirdetés

Természetesen a Godeal24.com-on vásárolt kulcsok teljesen legálisak, mindig frissen tarthatók. A Windows 10 már 7,4 euróért elérhető, és érdemes az alábbi néhány ajánlatot is megnézni, melyeket az EGD50 kuponkóddal lehet érvényesíteni.

Válassz világszerte aktiválható Microsoft Office 2019 Professional Plust akár 62% kedvezménnyel! Használd az EGD62 kuponkódot!

55% kedvezmény további szoftverekre és csomagokra - váltsd be az EGD55 kuponkódot!

A Godeal24 egy megbízható online platform, mely kiváló áron kínál Microsoft szoftvereket. A rendelés után nem sokkal e-mailben érkezik meg a megrendelt kód. Érdemes a SPAM mappát is ellenőrizni, illetve a promóciókat, hogy megtudjuk, biztosan célba ért-e! 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)