Hirdetés

Legális Windows 11 és Office csomagok is olcsón várnak ebben a leárazásban!

|

Ha eredeti operációs rendszert vagy irodai szoftvereket szeretnél, és nem akarsz tízezreket fizetni értük, nézd meg ezt az ajánlatot!

Hirdetés

November, és így a nagy leárazások időszaka is elmúlt, de a Godeal24 decemberben is ünnepel: itt a 12.12. Online Sale, melynek apropója egy délkelet-ázsiai vásárlási ünnep, ami olyan, mint nyugaton a black friday. Ha úgy érzed, valamit nem sikerült beszerezned, most megpróbálhatod: a Godeal24.com-on számos izgalmas jánlat vár, a Double 12 Sale során akár 62%-os kedvezménnyel is lecsaphatsz egyes szoftverekre!

Hirdetés

Forró ajánlatok, különleges árak

50% kedvezmény Windows operációs rendszerre: EGD50

Még több Windows >>

62% kedvezmény a Windows és Office csomagokra: EGD62

Nagyobb kedvezményhez juthatsz, ha Windowst és Office-t együtt vásárolsz. 

Még több csomag >>

TOVÁBBI AJÁNLATOK - a legjobb árak otthoni munkavégzést segítő programokhoz ezzel a kuponkóddal: EGD62

Még több Office >>

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)