Hirdetés

Legális Windows és Office kedvezményes áron – ne hagyd ki!

|

Az ajánlatok csak a készlet erejéig érvényesek!

Hirdetés

Számos érv szól a legális szoftverek használata mellett - az egyik, hogy mindig a legfrissebb, legbiztonságosabb változatot használhatjuk, ami ráadásul jobban is fut, mint a néhány éves, nem megfelelően optimalizált programok. A Windows mindennek az alapja, ez segíti, hogy a többi program (így a játékok is) a lehető legjobban működjön, és ne kelljen hosszan vesződnünk, mire valamit működésre tudunk bírni.

Azonban ha úgy vásároltuk gépünket, hogy nem járt mellé licenc, egy legális Windows kulcs vásárlása súlyos összegekbe kerülhet. Ezért jó, hogy vannak olyan ajánlatok, amilyet a Keysworlds Mother's Day Sale során is kihasználhatunk.

Hirdetés

Kuponkód nélkül is a legalacsonyabb áron!

Dolgozz hatékonyabban az Office 2021 legfrissebb változatával! Frissíts Office 2021-re a Keysworlds Mother's Day Sale keretében!

A legális Office és Windows mellett számos számítógépes eszközt is árul a Keysworlds!

Számítógépes eszközök (kuponkód nélkül)

>>>Még több

Windows & Office csomagajánlatok: 58% kedvezmény (kupon: Ebf58)

58% kedvezmény Microsoft Office-ra (kupon: Ebf58)

EXTRA AJÁNLATOK - 52% KEDVEZMÉNY (kupon: Edo52)

Ha már minden drágul körülöttünk, legalább a szoftvereken spórolhatunk. A Keysworlds 100%-ban garanciát vállal, professzionális ügyfélszolgálata a nap 24 órájában segít. Ha többet szeretnél tudni megbízhatóságáról, látogass el a Trustpilot oldalára!

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a support@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)