Hirdetés

Legend: Hand of God - A titokra fény derül!

|

Emlékeztek? A múlt héten a PC Games minden nap felfedett egy újabb részletet egy titokzatos játékból készült képről, s állandóan azt hangoztatták, hogy a Diablo trónkövetelőjéről ma rántják le a leplet. Nos, ez meg is történt. Bejelentették Legend: Hand of God címmel az Anaconda új akció-szerepjátékát, amely 2007. második negyedében jelenik meg. "Lebilincselő mint a Diablo, szép mint a Prince of Persia" - írja a PC Games. Grafika terén újdonság a cinematic combat system névre keresztelt új harcrendszer, amely a csatákat sokkal látványosabbá varázsolja, miközben a játék irányítása nem válik bonyolulttá. A hamburgi székhelyű Master Creating fejlesztőcsapat az amerikai Susan O'Connor díjazott íróval, Paul Campion vezető művésszel és Andreas Adamek kreatív igazgatóval dolgozik együtt. Hamarosan további részletekre derül fény a PC Games július 26-án megjelenő szeptemberi számában. S íme a kép teljes pompájában

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)