Hirdetés

Legendary - Mi rohan a célkereszt előtt?

|

A mitológiai fűszerezése miatt egyedi ízvilággal rendelkező FPS szörnyeit láthatjuk a teljesség igénye nélkül.

Hirdetés

Konzolra ha minden igaz, már tegnap megjelent a Legendary, a PC-t favorizáló FPS-őrülteknek pedig mintegy két hétre elegendő türelmet kell összekaparniuk. Az a néhány sajtótermék, amely már tesztet közölhetett vegyes véleményeket erőszakolt ki magából, ám legalább 10-15%-kal értékelte jobbnak az alkotást, mint a Turning Point: Fall of Liberty-t. Még a végén beletanulnak a Spark Unlimited srácai játékfejlesztésbe. Az eredetileg Legendary: The Box címen futó játék története a megtalált, majd kinyitott, végezetül sürgősen bezárandó Pandora szelencéje körül forog. Miután a mítosz nem képezi szerves részét az amerikai kultúrkörnek (van ilyen?), inkább kivágták belőle a szelencére utaló szócskát, nehogy még a végén Mike Tysonnal keverjék össze.



Mielőtt túlságosan elmerülnék a gondolatmenet szálainak kibontásában, inkább térjünk vissza az aktuális kínálatra. Szerencsésebb lett volna, ha egyetlen, ám annál nagyobb montázsban foglalják össze a játékos életére törő rettenetek bemutatóját, de ez van, ezt kell szeretni...vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)