Hirdetés

Legendary - Telihold

|

Újabb képekre bukkantunk a Spark Unlimited mitológiai shooteréből, amiben egy balga tolvaj kinyitja Pandora szelencéjét.

Hirdetés

A közepesen gyengére sikeredett Turning Point: Fall of Liberty után alaposan fel kell kötniük a srácoknak a gatyamadzagot, ha vissza óhajtják nyerni a játékosok bizalmát. A Legendary kezdő képsorain a tolvaj Charles Deckard egy LeFey nevű szektavezér megbízásából lopja el a szelencét egy new york-i múzeumból, ám képtelen legyőzni kíváncsiságát, s belekukkant. Ekkor Manhatten fölött megjelenik egy portál, amin keresztül griffek özönlik el a várost, nyomukban más fenevadakkal. Az egyetlen ember, aki megállíthatja a szelence révén világuralomra törő LeFey-t, a Deckard, aki a szelence kinyitása után emberfeletti képességekkel gazdagodott. Például képes elszívni a lények animus-át, így gyógyítva saját sérüléseit.





Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)