Hirdetés

Ezért kap négy folytatást a Legendás állatok és megfigyelésük

|

J. K. Rowling szerint egyáltalán nem kell elnyújtaniuk a történetet ahhoz, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük egy öt filmből álló történetszál alapja lehessen.

Hirdetés

Sokaknak elég komoly meglepetést okozott, hogy a Harry Potter világának korábbi eseményeit elmesélő Legendás állatok és megfigyelésük nem egy trilógia, hanem egy ötrészes történet első felvonása lesz. A legtöbben attól féltek, hogy a Hobbit filmekhez hasonlóan túl kevés lesz az alapanyag ennyi filmhez, de Rowling szerint erről szó sincs.

Az írónő már korábban is elárulta, hogy a filmek előkészületei kapcsán sokkal jobban kibontja majd sztorit, mint az egyetlen megjelent regényben tette. Amint egy Twitter-üzenetben elárulta, most fejezi be az egyáltalán nem erőltetett ívet leíró öt film közül a második forgatókönyvének munkálatait, de egy ennél sokkal többet sejtető választ is adott a rengeteg rajongói kérdés egyikére.

"Azt gondolom, ha rájöttök, mi a történet, amit *valójában* el szeretnénk mesélni, meg fogjátok érteni, hogy ezt esélyünk sem lett volna egy filmbe belepréselni"

- írta Rowling.

Az egyik népszerű elmélet szerint a Legendás állatok és megfigyelésük későbbi részeiben nagyobb szerepet tölthet be Dumbledore igazgató barátja, Gellert Grindelwald, aki szintén kutatott a Halál ereklyéi után. Persze ezt valószínűleg csak akkor tudjuk meg biztosan, ha többet is láttunk a filmek közül, például a második és harmadik részt, amik 2018-ban és 2020-ban kerülnek a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)