Hirdetés

Legendás fejlesztő dolgozik egy új Alien játékon?

|

A titokzatos AAA kategóriás projektről elsőként beszámoló oldal megnevezte a fejlesztéssel megbízott stúdiót is.

Hirdetés

Idestova nyolc éve, hogy egy kifejlett xenomorf végigkergette Ellen Ripley lányát, Amandát a Sevastopol űrállomáson, ennyi ideje nem kaptunk teljes értékű, tripla-A kategóriás játékot, amelynek köze lenne az Alien franchise-hoz. Valamiért a jogtulajdonos sokáig kizárólag VR-élményekben és mobilos játékokban tudott gondolkodni, mielőtt zöld utat kapott volna a tavalyi Aliens: Fireteam Elite, mely ígéretes volt ugyan, de nem tudott felnőni az elvárásokhoz.

Jövőre pedig egészen szokatlan perspektívából, izometrikus nézetből vehetjük fel a harcot a kettős állkapcsú, savas vérű idegenekkel az Aliens: Dark Descent jóvoltából. Természetesen nem akarjuk előre temetni a Tindalos alkotását, hiszen kellemes meglepetést is okozhat, ám kár is lenne tagadni, hogy egy igazi, nagy költségvetésű projektre vágyunk.

Hirdetés

Egy friss pletyka szerint ezt meg is kapjuk majd, egy kizárólag a jelenlegi konzolgeneráció tagjaira, valamint feltehetően PC-re is fejlesztett alkotás képében, amely az Insider Gaming forrásai szerint a Dead Space-re és a Resident Evilre hajaz. A cikkben eredetileg nem nevezték meg a játékon dolgozó fejlesztőstúdiót, de egy későbbi frissítés felfedte, hogy a killer7, a No More Heroes és a Lollypop Chainsaw mögött álló Grasshopper Manufacture az.

A hírt sokan átvették, például a 80 Level is, amelynek időközben törölt bejegyzésére maga Suda51 (polgári nevén Goichi Suda) reagált egy csupa kérdőjelből álló tweettel. Ebből viszonylag könnyű arra következtetni, hogy a titokzatos Alien játékkal kapcsolatos pletykáknak legalább részben semmi alapjuk. Tehát ha létezik is, akkor nem a Grasshopper fejleszti.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)