Hirdetés

A legendás Ron Gilbert ismét akcióban

|

Ron Gilbert nevét az addikt kalandjátékosok valószínűleg jobban ismerik: hozzá fűződik a The Secret of Monkey Island, a Monkey Island 2: LeChuck's Revenge, és a Maniac Mansion is, de emellett a Total Annihilation producereként is tevékenykedett korábban. Az úriembert meginterjúvolta a GameSutra, Gilbert pedig készségesen elárult néhány részletet jelenlegi pojektjéről. "Jelenleg egy nagyon történet orientált szerepjáték megalkotásán dolgozom, de jelenleg még folyik a kiadókeresés a projekthez. Addig is folytatom a munkám, hiszen elképesztően munkaigényes egy olyan történetet megalkotni, amely a kalandjátékok elemeit megfelelően ötvözi a szerepjátékok akciódúsabb elemeivel." Fény derül továbbá arra, hogy Gilbert jelenleg teljesen függetlenül tevékenykedik, valamint elmesélte, mennyire nehéz ez a műfaj. Manapság a kiadók igencsak távol tartanak maguktól minden olyan ötletet, amelyben a történetre, vagy a kaland elemekre helyeződik a hangsúly. A teljes interjút angol nyelven itt olvashatjátok.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)