Hirdetés

Legends of Runeterra - saját kártyajátékot kap a League of Legends

|

A Riot nem akar lemaradni az egyre nagyobb kártyajátékos tortáról, most ő is vágott magának egy szép nagy szeletet.

Hirdetés

Az éjszaka folyamán 10. születésnapját ünnepelte a League of Legends, a Riot pedig egy nagyszabású rendezvény keretein belül elkezdte ömleszteni a bejelentéseket. Többek között egy teljesen új kártyajátékot is lelepleztek, amely a Legends of Runeterra címet kapta. 

Hirdetés

Nem túl meglepő módon a gyűjtögetős kártyajáték is a League of Legends világában kapott helyet, felbukkannak benne közismert helyszínek (Demacia, Noxus, Freljord, Piltover, Zaun, Ionia, és a Shadow Isles) és bajnokok (többek között Draven, Garen, Fiora, és Teemo). Nagyon érdekes mechanikát követ majd a játék, mivel az új kártyákat úgy szerezhetjük meg, hogy egy adott régióban játszunk le meccseket és teljesítünk küldetéseket. Külön kiemelték a fejlesztők a nagy leleplezés folyamán, hogy teljesen mellőzik az összes hasonszőrű játékból ismert, külön megvásárolható booster csomagokat, amelyekben random lapok vannak. 

A Hearthstone vagy épp a Magic: The Gathering Arena mellett nem könnyű ma beizzítani egy új kártyajátékot, de a League of Legends pont olyan hátteret jelenthet, ami a siker zálogává válhat. Magát a játékot lehetőségünk volt nemrég kipróbálni Írországban, hamarosan érkezünk a részletes előzetessel is.

Nemsokára érkezik a játék zárt bétatesztje is, ha jelentkezni akartok, akkor ide kell kattintanotok

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)