Hirdetés

A Legends of Runeterra megjelenés méltó módon köszönt bennünket

|

A Riot Games még mindig mestere a zenés kis videóknak. A Legends of Runeterra launch trailere mind látványában, mind hangzásában egészen egyedi lett.

Hirdetés

Tegnap hivatalosan is elstartolt a Legends of Runeterra, a Riot Games kártyás játéka. A megjelenést több kisfilm is megelőzte, melyek egyesével mutatták be a világ egyes régióit és azok nevesebb karaktereit. A mostani, Breathe címet kapott launch trailer azonban teljesen más stílust kapott, más is volt a célja: meghozta a kedvet a játékhoz.

Hirdetés

A trailer mögött egy amerikai énekesnő, Lauren Strahm (művésznevén Fleurie) Breathe című dallama hallható, ami lassú tempója ellenére grandiózus hangulatot ad a videóban látható összecsapásoknak. A harcok során egyébként Dariuson és Zeden túl még több Legends of Runeterra kártyalap is felbukkan különböző formákban.

A Legends of Runeterra ingyenesen elérhető PC-re, iOS-re és Androidra. Minket már a játék első publikus változata is megnyert, azóta sem tettük le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)