Hirdetés

Kiderült, mikor jelenik meg a League of Legends világán alapuló kártyajáték

|

A Legends of Runeterra megjelenése nincs már messze, ráadásul egy rakás eddig nem látott lappal érkezik a teljes változat.

Hirdetés

Bár a világ - egy része - most épp a Valorantra figyel, más projekt is kicsúszik hamarosan a Riot Games üzeméből. A Legends of Runeterra nyílt bétája január 24. óta tart, de hamarosan eljön az idő, hogy a játék elhagyja a tesztelési szakaszt, és sok új tartalommal megpakolva lépjen egy nagyot előre.

Hirdetés

A PC-s és mobilos (iOS és Android egyaránt) megjelenés, valamint az első Ranked szezon indulásának hivatalos dátuma április 30. Aki már játszik, annak nem kell megijednie: minden elért eredmény és megvásárolt tartalom megmarad - kivéve a Ranked béta szezonjában elért szint, ugyanis a Master szintűek 800 LP-t, a Diamond és Platinum szintűek 750 LP-t, a Gold és Silver szintig jutottak 675 LPT-veszítenek, a Bronz és Iron játékosok pedig Iron IV-ből indulnak. Április 28. 19:00-tól PC-n már elérhető lesz az új, 120 lapot tartalmazó szett, valamint egy új régió is, illetve a hátralévő időben elkezdik leleplezni a kártyákat és a bajnokokat a hivatalos social media csatornákon keresztül. Mindenki, aki legkésőbb május 7-éig belép, egy Moonstruck Poro Guardiannel lesz gazdagabb.

Játszottatok már vele? Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)