Hirdetés

Már jön is a Legends of Runeterra nyílt bétája

|

Eredetileg az volt a terv, hogy az év elején elindul egy zárt bétateszt, és csak aztán nyitják meg a kapukat mindenkinek. Végül a rajongók annyira rápörögtek a játékra, hogy a Riot inkább egy körben letudja a kettőt.

Hirdetés

Alig két hét múlva bárki kipróbálhatja majd a Riot új, a League of Legends világához kapcsolódó kártyajátékát. Január 24-én mindenki, aki rendelkezik egy ingyenesen regisztrálható Riot Games fiókkal, már nyomathatja is, és nem lesz több szerver wipe sem, tehát az indulás után minden elért eredmény és megszerzett lap megmarad.

Hirdetés

A Riot Games máguspókeres részlege mesélt egy kicsit arról, hogy mire számíthatunk a nyílt bétában, de a legfontosabb dolog a monetizáció kivesézése volt. Ugyan egy kártyajátékról van szó, de a srácok inkább mókás, külsőt, látványelemeket megváltoztató apróságokat szeretnének eladni, mint véletlenszerű lapokat tartalmazó csomagokat.

Fontos hozzátenni, hogy a szerverek január 23-án indulnak. Aki január 19-ig előregisztrál a játék hivatalos oldalán, vagy már korábban részt vett valamelyik preview alkalmon, az 23-ától nyomhatja majd a LoR-t. Mindenki más 24-én csatlakozhat PC-n. A mobilos kliensek csak később, a játék hivatalos, teljes értékű megjelenésekor jönnek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)