Hirdetés

Sok újdonságot és még annál is több változást hoz a Legends of Runeterra nyílt bétája

|

A Riot Games alaposan felfrissíti a kártyás játékát, így határozottan érdemes lehet visszanézni egy-két meccsre.

Hirdetés

A jövőben komoly mértékben ki fog bővülni a League of Legends franchise, amihez számos új játékot készítenek a fejlesztők. Az egyik ilyen a gyűjtögetős kártyajátékok műfaját erősítő Legends of Runeterra, amibe holnaptól kezdve már bárki belekóstolhat.

Hirdetés

Magyar idő szerint ma este nyolc órakor élesedik a játék nyílt béta fázisa azok számára, akik előregisztráltak rá, vagy részt vettek már egy korábbi tesztelésen. Holnap, vagyis január 24-én, szintén este nyolckor pedig mindenki számára kitárulnak a kapuk, így bárki megnézheti magának, hogy képzel el a Riot Games egy gyűjtögetős kártyajátékot. Azoknak is érdemes lesz visszanézniük, akik korábban már belekóstoltak, mivel sok új dologgal készülnek a srácok.

Még egyszer, utoljára mindenkinek a fiókját resetelte a Riot, ami azt jelenti, hogy most ugyan elölről kell kezdeni az egészet, de amit a nyílt bétában elérünk, azt már végleg meg is tarthatjuk. Emellett végre élesedik a játék kompetitív része, aminek hála már rangsorolt meccseket is játszhatunk, és a bétaszezon végén egy különleges ikont is kapunk attól függően, melyik tierre sikerült felküzdenünk magunkat. Bekerül egy barátlista is, így mindig láthatjuk, melyik ismerősünk van játékban épp, cseveghetünk velük, de akár ki is hívhatjuk őket egy baráti összecsapásra. Ezen a funkción még gőzerővel dolgozik a Riot, szóval előfordulhatnak furcsaságok a használata közben. Nagyon fontos újítás még a "Collections" elnevezésű menü, ahol új táblákat és bajnokokat oldhatunk fel, illetve rendszerezhetjük is azokat.

A fenti újdonságok mellett pedig nagy mennyiségű változás is érkezik. Például több kártya működésébe is belenyúlnak a fejlesztők, hibákat javítanak és olyan változtatásokat is eszközölnek, amelyek javítanak picit a játékélményen vagy csak szimplán egyszerűbbé teszik majd a dolgok kezelését. Minderről bővebben itt olvashattok.

Ti kipróbáljátok majd a Legends of Runeterra nyílt bétáját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)