Hirdetés

Legion - Biblikus horror trailer

|

2010 elején egyetlen arkangyal tettein múlik az emberiség sorsa.

Hirdetés

Nem Scott Stewart Legion című filmje lesz az első olyan alkotás, amiben angyalok törnek az emberiség vesztére. Elegendő például a Kevin Smith rendezte Dogmára gondolni.



Bár az ötlet nem új, a megvalósítás attól még lehet jó. Engem legalábbis a két trailer megtekintése rávett arra, hogy felvéssem képzeletbeli listámra a Paul Bettany főszereplésével készült filmet.



A történet szerint Isten elveszti az emberiségbe vetett hitét, angyalai pedig véres mészárlást hajtanak végre a Földön. Egyedül Michael arkangyal (Paul Bettany) száll szembe társaival, aki minden erejével a Megváltó második eljövetelének biztosításán fáradozik. Egy istenhátamögötti koszfészek egyetlen falatozójának pincérnője hordozza a születendő Megváltót, s csupán néhány helyi lakos és átutazó (Dennis Quad, Tyrese Gibson, Charles S. Dutton) kelhet Michael, és a kismama segítségére Gabriel (Kevin Durand) seregeinek kitartó ostroma alatt.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)