Hirdetés

Legion TD 2 - külön játékként tér vissza az egyik legnépszerűbb Warcraft III mod

|

Hamarosan nem a DotA lesz az egyetlen játék, ami a WarCraft III-ban látott alapjaiból egy saját műfajt növeszt. Érkezik a Legion TD 2.

Hirdetés

A Legion TD, akárcsak a DotA egy WarCraft III térkép volt. Itt a sima TD-vel szemben nem csak tornyokat kellett építenünk, hanem az ellenfeleket is nekünk kellett támadnunk saját seregeinkkel. Egy kompetitív Tower Defense játék volt ez, ami most saját játékaként tér vissza.

Hirdetés

A Legion TD 2-ben 4v4-es felállásban indul a móka. Kapunk egy bázist, amit meg kell védenünk különböző egységekkel, melyek megvásárlásért és fejlesztéséért is mi felelünk. A védekező katonákat nem tudjuk irányítani, de a formációjukat és a védelmi csapatunk összetételét igen, így fontos stratégiai döntéseket kell hoznunk. A támadáshoz zsoldosokat vehetünk fel, melyek az ellenség bázisát fogják ostromolni. A játékban van több frakció, hős és rengeteg egységtípus. Egy komplex és intenzív stratégiai csapatjáték ez. 

November 20-án indul a játék Early Access periódusa, amibe majd mindenki bevásárolhatja magát. Érdemes lesz figyelni a játékot, mert lehet, hogy egy újabb Dota 2-es történet születését követhetjük majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)