Hirdetés

Szavazz: melyik volt a legjobb Assassin's Creed?

|

Most, hogy küszöbön az Assassin's Creed Valhalla bejelentése, mondjátok el, nálatok melyik az eddigi kedvenc!

Hirdetés

A kiváló Origins és a még annál is jobb Odyssey után simán elképzelhető, hogy az Assassin's Creed Valhalla lesz minden idők legjobb AC-ja, de mivel még semmit nem láttunk belőle, nem előlegeznénk meg neki a címet. Ha BossLogic végez a rajzzal, legalább azt megerősítik, hogy a vikingek állnak a középpontjában, aztán remélhetőleg több infót is kapunk a napokban.

Hirdetés

Rengeteg kellemes élményt köszönhetünk a sorozat eddig megjelent 22 játékának (tesztjeink többségét itt találjátok meg), és bizonyára nektek is van favoritotok. Nagyon egyszerűen, egy kattintással jelezhetitek alább, hogy melyik az, és ha szeretnétek, bátran fejtsétek ki kommentben, hogy miért választottátok azt, amit!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)