Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb áprilisi játék?

|

Örömök és csalódások egyaránt értek minket áprilisban. Mondjátok el, ti mivel játszottatok, mi az, amit a szívetekbe zártatok, vagy épp mi az, aminek kapcsán inkább visszakérnétek a pénzeteket!

Hirdetés

Nem április volt az év legpörgősebb hónapja, de ez általában így szokott lenni. Márciusban ellövik a nagyok utolsó töltényeiket, májusban még van egy kisebb hajrá, de a köztes egy hónapban senki nem viszi túlzásba. 

Sajnos azok, amiket vártunk, nem váltották be reményeinket. A Syberia 3 szörnyű állapotban jelent meg, a Bulletstorm: Full Clip Edition valószínűleg nem lesz képes megágyazni egy folytatásnak, a FlatOut 4 nem hozta vissza a széria régi fényét, és a Sniper Ghost Warrior 3 sem segít megváltoztatni a CI Gamesről alkotott képet. Ugyanakkor a LEGO City Undercover fantasztikus, a Marvel's Guardians of the Galaxy első epizódja szintén szerethető, az Outlast 2, bár meglehetősen bizarr és néhol elég gusztustalan, jól kiszolgálja azokat, akik szeretik a vért, és ugyan a Dawn of War 3 nem lett a sorozat legjobbja, még így is előkelő helyet foglalhat el az RTS-ek között. Nektek mi volt ezúttal a favorit? Játszottatok bármivel a hónap megjelenései közül, vagy tartalékoltok az év hátralévő felére? Szavazzatok, kommenteljetek, hallassátok a hangotok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)