Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb júniusi játék?

|

Az E3 alatt is beesett pár kifejezetten izgalmas cím, elég csak a megújult Crash Bandicootra vagy épp a TESO legújabb kiegészítőjére gondolni. Na de melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Június a megjelenések helyett általában inkább a bejelentésekről szól, és ez idén sem volt másként, de ezzel együtt is kaptunk pár játékot, amik miatt volt okunk örülni.

Tegnap rajtolt ez a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, de a retro-rajongóknak a Wipeout: Omega Collection is okozott pár kellemes percet. Itt a megújult Secret World Legends, ami most a The Elder Scrolls: Online Morrowind kiegészítőjével versenyez az MMO játékosok kegyeiért, de természetesen a Nintendo Switch sem maradt ki a szórásból.

Májusban az Injustice 2 egy hajszállal előzte meg a Prey-t. Most vajon ki fogy győzni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)