Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb augusztusi játék?

|

Nem kellett szeptemberig várnunk, hogy magára találjon a játékipar, augusztusban is érkezett néhány fantasztikus cím. De melyik volt a legjobb? Mondd meg te!

Hirdetés

Az az általános vélekedés, hogy a játékipar nyáron csak az E3 és a gamescom kedvéért erőlteti meg magát, ezeket a rendezvényeket leszámítva március és szeptember között legfeljebb másodvonalbeli címek érkezhetnek.

Nos, ha az idei évben olyanok lesznek a másodvonalbeli címek, mint az Uncharted: The Lost Legacy, a Hellblade: Senua's Sacrifice, a Life is Strange: Before the Storm, vagy épp a StarCraft Remastered, akkor állunk elébe. De nektek melyik volt a kedvencetek? Szavazzatok gyorsan!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)