Hirdetés

Focirajongó vagy? Ez az ingyenes játék teszi majd tönkre a hétvégéd

|

Íme egy újabb ingyenes időrabló csoda nem csak hardcore focirajongóknak. Veszélyes.

Hirdetés

Pár hete bemutattuk a játéközön oldalunk egyik gyöngyszemét a No One Has To Die-t és most itt egy másik remek játék a a sportrajongóknak, a New Star Soccer.

Ebben a játékban nem egy egész csapatot kell irányítanunk, csak egy játékost, akit az első bejelentkezés alkalmával hozunk létre. Egy másod- vagy harmadosztályú csapatban kezdünk, ahova a tutorialban elért eredményünk alapján oszt be a játék. Innen kell felküzdenünk dolgoznunk magunkat az igazi nagyágyúkhoz, vagy akár kezdő csapatunkat is feljuttathatjuk magasabb ligákba, és persze végül akár a BL-be is.

A játék idényekre van osztva és minden idény végén teljesítményünk alapján keresnek meg minket ügynökök, akik le szeretnének igazolni, és ha igazán jók vagyunk akkor a nemzeti válogatott is felkeres minket.

A játék focis részében - ami igazából a lényeg - egy írásos közvetítésen pörögnek az események egészen addig amíg a közelünkbe nem kerül a labda. Ekkor felülnézetből látjuk a pálya egy részét, középen a játékosunkkal és az egérrel kell ügyesen kattintanunk, hogy hova szeretnénk lőni, milyen erővel tesszük ezt és melyik pontján szeretnénk megrugni a labdát. Így passzolhatunk, lőhetünk vagy elvehetjük a labdát az ellenfeleinktől.

Természetesen egy focista életében sem minden a foci, bár a meccseken nyújtott teljesítményünkkel szerezhetünk elismerést edzőnktől, csapattársainktól és a fanoktól, de ezen túl használati tárgyakkal és épületek vásárlásával vagy egy hölgy meghódításával növelhetjük játékosunk elégedettségét.

Fejlődni természetesen edzéssel tudunk, amit meccsek között tehetünk meg, de oda kell figyelnünk, nehogy elfogyasszuk az összes energiánkat mert akkor nem tudunk pályára lépni és nem kapunk pénzt, amire mindenképp szükségünk van az előbb említett vásárlások mellett minél jobb boostokat adó cipők beszerzéséhez. Eleinte kevés pénzt kapunk meccsenként, de szerződésünket bizonyos időközönként újra tudjuk tárgyalni, ha jól játszunk.

Igazából a New Star Soccer egy roppant egyszerű mechanizmussal ellátott, de rendkívül összetett játék, ami élvezetes, rákattanós. A szegény ember FIFA-ja, gondolhatnánk elsőre, de amikor 3 óra múlva még mindig előtte görnyedünk, akkor világossá válik, hogy több is van benne.

A New Star Soccer játékot ITT tudjátok elérni.

Még több ingyenes játékért pedig látogassatok el a Játéközön aloldalunkra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)