Hirdetés

Amikor leesett az állunk - 2016 legjobb trailerei

|

Az idei év is bővelkedett olyan előzetesekben, amelyeket csorgó nyállal néztünk végig. Ezekből szemezgetünk most.

Hirdetés

Vannak néhányan, akik a 2016-os évet videojátékos szempontból csalódásnak könyvelik el. Szó mi szó, akadt pár játék, ami nem tudta megugrani a saját maga által állított mércét, de azért ettől függetlenül is bőven kaptunk olyan címeket, amelyekkel remekül szórakoztunk, és rengeteg olyan is akad, ami miatt már a 2017-es szabadságaink felét előre beírtuk a naptárba.

Trailerek terén kifejezetten erős volt ez az év, amit elsősorban a Sony-nak köszönhetünk. Ha a TOP 10-es listához csak beraktam volna elejétől a végéig a kékek E3-as sajtókonferenciáját, abba se nagyon lehetett volna belekötni, hiszen Project Scorpio ide vagy oda, Los Angelesből bizony a Sony jött el győztesen, hála annak a néhány trailernek, amiktől azonnal megindult a nyálelválasztás a szánkban. De ne is húzzuk tovább a szót, lássuk, mik voltak az idei év legütősebb videojátékos előzetesei.

Star Wars: The Old Republic - Knights of the Eternal Throne

Bár a BioWare rajongók most elsősorban a Mass Effect: Andromeda eljövetelét várják, nem mehetünk el szó nélkül az SW:TOR mellett, amely a free-to-play modellel kifejezetten sikeres lett, amire csak rátesznek egy lapáttal az új filmek. Ettől a trailertől viszont azok is eldobják az agyukat, akik egy percet sem játszottak a The Old Republic-kal.

Gears of War 4

A Microsoft marketingesei elég jól nyúltak a zenékhez (már a Quantum Breaknél használt Nirvana feldolgozás is nagyon bejött), így nagyon nehezen tudtam eldönteni, hogy az alábbi trailert, vagy azt rakom-e ide, amiben a Disturbed-féle Sounds of Silence szól.

Prey

Ez volt az a trailer, amit a : "Nem tudom mi ez, de most azonnal játszani akarok vele!" felkiáltással néztünk Pacával az E3 hajnalán. Azóta elég sok dolgot megtudtunk az Arkane Studios kezei közt formálódó játékról, amit még mindig nagyon várunk.

Titanfall 2

A döcögős első rész után a Respawn Entertainment ezúttal egy olyan lövöldét tett le az asztalra, ami minden tekintetben kiemelkedőt tudott nyújtani. Kár, hogy az EA nem vette elég komolyan a dolgot, így most kénytelenek durva leárazásokkal meghódítani azokat, akiket magával sodort a Battlefield 1 hype-vonat. Ez mondjuk nekünk egyáltalán nem gond, de valószínűleg Vince Zampella is jobban örült volna, ha sokszor ennyit hoz a konyhára a játék.

Battlefield 1

Márpedig ha valami, akkor a Battlefield 1 kiemelt figyelmet kapott a kiadótól, és a trailerek láttán még az is rápörgött, aki korábban soha nem játszott FPS-t. Mondjuk lássuk be, hogy ez a trailer a Seven Nation Army-val egy kicsit csalás, hiszen ahogy Hunter mondta: "Felveszek egy lvl10-es World of Warcraft instát, alárakom és az is epic lesz tőle."

Detroit: Become Human

PlayStation 3-as tech demóból a 2017-es év egyik legjobban várt játékává nőtte ki magát a Quantic Dream csodája, amelyben az egész történetet a döntéseink alakítják majd. Egy dolog biztos: ezt a lemezt nem fogjuk az első végigjátszás után visszavinni a boltba.

Spider-Man

A Sunset Overdrive után az Insomniac átigazolt a konkurenciához, hogy kicsit meglovagolják a hullámokat, amiket a Marvel gerjesztett az új Pókemberrel. Kedvenc hálószövőnk nagyon rég kapott már minőségi játékadaptációt, csak remélni tudjuk, hogy ezúttal jól sül majd el a dolog.

Resident Evil VII: Biohazard

Mi valamikor hajnalban láttuk először a Resident Evil VII E3-as trailerét, és hát volt néhány perc néma csend a szobában, amíg feldolgoztuk a látottakat. Az elmondások alapján nagyon para a játék, amit szerencsére egy hónap múlva mi is kipróbálhatunk majd, akár VR-ban is.

God of War

Nem sokszor sikított fel egy emberként egy egész csarnok úgy, mint amikor Kratos előlépett a sötétből. Az egészet csak tetézte, hogy az aláfestő zenét előben játszotta egy nagyzenekar a helyszínen, méghozzá a God of War franchise zeneszerzőjének vezetésével.

Uncharted 4 - A Thief's End

Ha annyi év játéka díjat nem is fog bezsebelni, mint 2013-ban a The Last of Us, kétségtelen, hogy a Naughty Dog megint egy olyan játékot tett le az asztalra, amire még hosszú évek múlva is emlékezni fogunk. 

Death Stranding

Már most is elképesztő mennyiségű teória található a neten Hideo Kojima készülő játékával kapcsolatban, a fejlesztők azonban egyelőre szinte semmit nem árultak el a történetről, amelyben Norman Reedus mellett Mads Mikkelsen is fontos szerepet tölt majd be. Talán sosem vártunk még játékot ennyire úgy, hogy ilyen keveset tudtunk róla.

The Last of Us Part II

Fölösleges lenne bármit is mondanom, inkább csak nézzétek! Vagy csak hallgassátok, nekem már attól is borsózik a hátam.

Kihagytunk valamit? Írjátok meg kommentben, hogy szerintetek melyik trailer érdemelne még helyet a listán!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)