Hirdetés

Amikor leesett az állunk - 2017 legjobb trailerei

|

Az idei év is bővelkedett olyan előzetesekben, amelyeket csorgó nyállal néztünk végig. Ezekből szemezgetünk most.

Hirdetés

Vannak néhányan, akik a 2016-os évet videojátékos szempontból csalódásnak könyvelik el. Igaz ami igaz akadt pár játék, ami nem tudta megugrani a saját maga által állított lécet, de azért ettől függetlenül is bőven kaptunk olyan címeket, amelyekkel remekül szórakoztunk, és számos olyan is akad, ami miatt már a 2018-es szabadságaink felét előre beírtuk a naptárba. De ne is húzzuk tovább az időt, lássuk, mik voltak az idei év legütősebb videojátékos előzetesei.

Hirdetés

A Way Out

Az EA Play-en bemutatkozó játék traileréhez kellett egy kis fejlesztői kommentár, hogy értsük, miről is van szó pontosan, de rengetegen voltak, akik ezt emelték ki a show után, mint legjobban várt játékot. Nem ez a leglátványosabb, de kétség kívül az egyik leghangulatosabb felvezető, amit mostanában kaptunk.

Metro Exodus

A Microsoft E3-as konferenciájának végén dobták le a bombát a Metro Exodus trailerével, amit a helyszínen és otthon is lélegzet-visszafojtva nézte végig a rajongók. Sajnos a játékról azóta nem nagyon hallottunk, de a trailert így sem felejtettük el. Gyönyörű látvány, para hangulat, durva fegyverek és félelmetes mutáns lények. Kell ennél több?

Beyond Good and Evil 2

A Ubisoft konferenciái alatt hosszú évek óta pörögnek a fogadások, hogy vajon kiengedik-e végre Michel Ancelt abból a sötét lyukból, ahol évek óta rabláncon dolgozik a Beyond Good and Evil folytatásán. De a jelek szerint megérte eddig várni a BG&E2 ugyanis brutálisan jónak tűnik. Ha ezek után el merik szúrni, nagyon mérgesek leszünk.

Middle-earth: Shadow of War

Első ránézésre talán inkább rajongói trailernek tűnik a Shadow of War zenés videója, és bevallom őszintén, először én sem tudtam igazán hová tenni, de aztán nagyon a szívemhez nőtt. Kár, hogy a játékot még mindig nem tudtam befejezni, de majd az ünnepek után erre is sort kerítek.

Battle for Azeroth

Ha a közepes fogadtatású Warcraft film helyett a Blizzard ilyen animációs filmekre koncentrálna, ki se jönnénk a moziból. Elképesztő, hogy megint mit dobtak össze a BlizzConra, hogy csináljanak egy kis hype-ot a következő World of Warcraft kiegészítőnek.

Ha csak fele annyit gondolkoznának a loot rendszeren a Bungie-nál, mint amennyit az élőszereplős trailerekbe beleölnek, máris sokkal jobb lenne a Destiny 2. Az első rész live action videója is nagyot ütött, és most sem aprózták el a dolgot. Így kell ezt csinálni.

Destiny 2

Wolfenstein II: The New Colossus

A Wolfenstein 2 kizárólag beteg trailereket kapott, - gondoljatok csak vissza az élőszereplős leleplező videóra - így nem volt könnyű kiválasztani a legjobbatt. Gyakorlatilag bármelyiket betehettem volna ide, de az én agyam ettől dobta le igazán az ékszíjat:

The Last of Us: Part II

Talán nem futott végig a hátunkon a hideg úgy, mint a tavalyi PlayStation Experience-es trailer után, de a The Last of Us: Part II idei előzetese is brutális lett. Kár, hogy várhatóan csak 2019-ben kapjuk majd meg magát a játékot, de a Naughty Dognak bármennyi késést megbocsátunk.

Detroit: Become Human

Hatalmas port kavart hónapokkal a bemutatás után a Detroit: Become Human legújabb trailere, amikor a bulvárlapok felkapták, és megpróbálták úgy beállítani az egészet, hogy már megint a videojátékok tesznek minket agresszívvé, pedig a Quantic Dream játékában csak valós problémákra hívják fel a figyelmet.

Death Stranding

Még mindig fogalmunk sincs, hogy miről fog szólni a Death Stranding, a trailerek pedig ahelyett, hogy megmagyaráznák a dolgokat, csak még nagyobb káoszt csinálnak a fejünkben. De talán épp emiatt vagyunk egyre izgatottabbak a játék kapcsán.

Kihagytunk valamit? Írjátok meg kommentben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)