Hirdetés

LEGO 2K Drive és Battlefield: Bad Company 2 - ezzel játszunk a hétvégén

|

Kockásított verdákkal csapatjuk napestig, levezetésként pedig a Battlefield széria egyik legjobbjával engedjük ki a gőzt.

Hirdetés

Még hátra van egy-két nagyobb kaliberű megjelenés a nyári uborkaszezon beköszöntéig, ám míg rájuk várunk, a legváltozatosabb módokon foglaljuk el magunkat. Van, aki régi játékkal nosztalgiázik, és van, aki újjal teszi ugyanezt. Más meg szívesen világgá kürtölné, hogy mit csinál, de nem engedjük neki.

HP - LEGO 2K Drive nyüstölése megy, aminek magával ragadó hangulatán nagyon sokat ront, hogy minijátékai idővel olyan mocsok nehezek lesznek, amitől a magamfajta kanapészökevény kisebb agyérgörcsöket kap. Ilyenkor megyek is CoD meccseket pörgetni, vérengzésbe fojtom frusztrációmat a Shipment esős, sötét zugaiban rohangálva. Aztán azon is felidegesítem magam, és kifejezetten nyugtat a legós autózás élménye, egészen addig, amíg egy minijáték fel nem tolja az agyvizemet ismét... és ebben az ördögi körben tervezem tengetni az időmet, amíg meg nem jelenik végre a Diablo IV. 

Paca - Pörgetem és nagyon élvezem a LEGO 2K Drive-ot. Sokak szerint legós Forza, engem inkább a The Crew 2-re emlékeztet, de azért a LEGO Racers játékokat is megidézi, és zseniális az önreflektív humora. Ebben mélyülök el, nincs most igényem ennél bonyolultabbra.

Hirdetés

Csirke - Az időjárás végre úgy tűnik, hogy befejezte azt az eléggé humortalan pranket, amit az elmúlt napokban tolt, szóval mindenképpen kimegyek a szabadba a családdal, de viszem a Switchet is, mert töredelmesen bevallom, én még nem játszottam végig a The Legend of Zelda: Breath of the Wildot, ezt pedig orvosolni kellene.

Hunter - Valami olyasmit fogok játszani, amiről egyelőre egyáltalán nem beszélhetek, szóval mondjuk azt, hogy a Blackpink mobiljátékot fogom pörgetni egész hétvégén. És tanulom benne a kombókat.

Dawe - Amíg a többiek a LEGO 2K Drive-on húzzák fel magukat, én folytatom a múltidézést. Nemrég megakadt a szemem a játékok között a Battlefield: Bad Company 2-n és eszembe jutott, milyen jó volt elsőre végigtolni a kampánymódot, így azt hiszem, újra neki fogok állni. Most pedig, hogy szegény Rafa Nadal bejelentette, hogy sérülés miatt nem indul a Roland Garroson, a spanyol bajnok előtti tisztelgésként ütök majd párat az AO Tennis valamelyik salakos pályáján. 

Szada - Eddig kimaradt a FIFA 23, de most végre belevetem magamat a játékba, ám kifejezetten csak a menedzser karrier érdekel, mert a csapatot igazgatni sokkal-sokkal jobban szeretem, mint focizni. Már csak azt kell eldöntenem, hogy melyik klub felett vegyem át az irányítást. Szerintetek?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Zs - Néhány hónapja már nekifutottam egyszer a StarCraft II telepítésének, ám akkor közbeszólt az élet, így végül csak ezen a héten tudtam pótolni a dolgot. Elindítani viszont sajnos azóta sem volt időm, de talán majd a hétvégén leesik némi lopott gaming. 

MattMadzz - Szégyellem bevallani, de rácsúsztam a World of Warcraftra. 7 napos próbaidőszaknak indult a Dragonflightban, aztán hopp, egyszer csak valaki megvette az accountomra a kiegészítőt. Remélem ki fogok tudni szakadni belőle, hogy másra is legyen időm a hétvégén, de vannak kétségeim.

Chava - Visszatértem a Mass Effect Andromedához, amit még a trilógia tavalyi újrajátszását követően kezdtem el ismét, és azóta is takaréklángon, rekreációs jelleggel, abszolút ráérősen haladok benne. Amíg nem érkezik egy számomra érdekes újdonság, vagy nem támad hirtelen kedvem valami máshoz, addig a planéták lakhatóvá tételével és a kolóniák problémáinak kezelésével töltöm az időt.

Ti mivel játszotok ezen a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)