Hirdetés

LEGO Batman 2 előzetes a láthatáron

|

A Warner Bros. áldásos tevékenységének köszönhetően bepillantást nyerhetünk a LEGO Batman folytatásába.

Hirdetés

Évről-évre többször is megérkeznek a már szinte családtaggá fogadott LEGO-játékok, amelyek szinte mindig a legaktuálisabb, illetve népszerűbb témát dolgozzák fel: mi is lehetne idén aktuálisabb, mint Batman a harmadik Christopher Nolan film nyári premierjével?

Ezen hullámot meglovagolva a Warner kiadja a LEGO Batman 2: DC Super Heroes címre keresztelt folytatást, melyben Batman szakít a magányos hős attitűddel és társául fogadja Superman-t, hogy vállvetve harcoljanak a gaz ellen (akik szintén a DC-univerzum gonoszai közül kerültek ki). A folytatás érthető módon a nagyobb több elvet követve szeretne minden téren jobban teljesíteni, ami a platformok terén is meglátszik, hiszen a Tetrisen kívül majd mindenre tiszteletét teszi, így PC-re, PS3-ra, Wii-re, X360-ra, PS Vitára, DS-re és 3DS-re.

A LEGO Batman 2: DC Super Heroes a nyáron várható, de az első előzetesig csak mostanáig kellett kibírnunk:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)