Hirdetés

LEGO Batman - Egy holdvilágos éjszakán

|

A dániából indult LEGO őrület Gotham City-t is megfertőzte. A Sötét Lovag bekockul, és szembeszáll az alvilággal.

Hirdetés

Van valami tagadhatatlan báj a Traveller's Tales játékaiban. Az 1990-ben alapított angol fejlesztőcsapat játékai több mint 39 millió példányban találtak gazdára világszerte, úgy, hogy a soron következő LEGO Batman csupán a 31. befejezett projektjük. Azért ez nem éppen rossz arány, el kell ismerni. Nem véletlen, hogy a Warner tavaly lecsapott a cégre, s mintegy 100 millió angol fontért fel is vásárolta. Ennek ellenére a Traveller's Tales nevét igazán csak a Star Wars újabb, majd az eredeti trilógiájának "kubista" feldolgozása után jegyeztük meg igazán. Olyannyira bejött nekik a LEGO vonal, hogy még elkészítették a LucasArts-nak (már a Warner tulajdonaként) az Indiana Jones kalandjait kockásító játékukat, majd minden erőforrásukat a Gotham Sötét Lovagjának az év mozifilmjénél humorosabb emlékművet állító projektre fordították.



Az Európában október 10-én majd' minden létező platformra megjelenő játékban a képregények, rajzfilmek, regények és mozifilmek megannyi szereplőjével találkozunk a jó és a rossz határának mindkét oldaláról.
Mindenesetre kíváncsian várjuk, melyik Warner licenc kerül sorra ezután. Személy szerint a Gyűrűk Urára voksolnék, de szeretettel várom a további ötleteket is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)