Hirdetés

LEGO Batman - Októberben érkezik

|

A Traveller's Tales legújabb LEGO alapú játéka körül nincs nagy felhajtás, de a megjelenési dátumot legalább elárulták.

Hirdetés

Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de mintha a korábbi Traveller's Tales által készített LEGO játékok körül kicsit nagyobb lett volna a felhajtás, mint a LEGO Batman körül (vagy csak azokról szívesebben írt mindenki, elvégre a Csillagok Háborúja és az Indiana Jones triógia volt az alapjuk?). Mindenesetre a Denevérember építőkockásított kalandjairól sokat nem hallunk, de legalább a megjelenési dátumot megtudtuk: október 10-én fut be a játék. Bár a TT munkatársai nem árultak el semmit az ezután követekező LEGO-ra épülő alkotás(ok)ról, azt kijelentették, hogy amíg úgy érzik, hogy képesek újat mutatni ebben a stílusban, addig folytatni fogják.

LEGO Batman - 24. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)