Hirdetés

LEGO Batman trailer

|

A Dániából indult LEGO figurák újabb kultikus filmeket vettek célba. A Sötét Lovag hasa pedig kockásabb, mint valaha.

Hirdetés

A Traveller's Tales csapatának sosem volt annál jobb ötlete, mint hogy LEGO figurákkal népesítsék be az ismert és kedvelt filmek világát, s mindezt olyan bájosan sikerült előadni, hogy a publikum pénztárcája azonmód megnyílt. Két sikeres Star Wars, illetve egy Bionicle Heroes és egy Transformers játék után szőröstül, bőröstül felvásárolta őket a film és a zene világa után a videojátékok felé is nyitó Time Warner csoport. A Warner Interactive Entertainment és a Warner Brothers Games gondozásában jelenik majd meg az első olyan LEGO játék, mely korábbi Warner sikert választott kiindulópontnak. Batman, Robin, Gordon felügyelő, a Joker, a Macskanő (ringó csipejével úgy vonult át a képernyőn, hogy a térdemet csapkodtam a röhögéstől), és még egy rakás szereplő szerez majd újabb felejthetetlen órákat, ha úgy döntünk, hogy meglátogatjuk Gotham városát.
Siker esetén nem kizárható, hogy újabb Warner filmsikerek esnek áldozatul a LEGO mániának. Szerintetek mi jöhet a Denevérember után?

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)