Hirdetés

LEGO City: Undercover - csirkétől a sportkocsiig

|

Amikor azt állítjuk, hogy a legújabb LEGO játékban járművek széles választéka áll rendelkezésre, még a felét sem sejtitek annak, amit ezalatt értünk.

Hirdetés

A LEGO City: Undercover a Traveller's Tales eddigi legnagyszabásúbb, ugyanakkor legfurább játéka lesz.

A tervezők valószínűleg úgy álltak neki a játéknak, hogy véletlenszerűen felírkáltak szavakat cetlikre, majd ezeket bedobták egy kalapba, és amit kihúztak, azt beépítették a játékmenetbe. Nehezen tudnám másképp megmagyarázni, hogy a főszereplő, Chase McCain az alábbi trailerben miért ereszkedik le egy háztetőről úgy, hogy közben egy csirke lábaiba kapaszkodik. A dinoszaurusz-csontvázon való lovaglást meg végképp nem értem, mindenesetre ilyenkor fáj egy picit a szívünk, hogy a március 29-én megjelenő LEGO City: Undercover Wii U exkluzivitása minden bizonnyal nem csak időleges... De hátha mégis.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)