Hirdetés

LEGO City Undercover - a PC-s változattal nagy gondok vannak

|

Nem ez az első alkalom, hogy a TT Games egy LEGO játéka nem fut kifogástalanul PC-n, de az utóbbi pár esetben nem volt kiugró probléma. Most van.

Hirdetés

Alapvetően is gáz, ha egy játék hibásan jelenik meg, de azért van egy szint, ami alá nem illik menni. Pár bug még elfogadható, amiket aztán patch-ekkel javítanak, de hogy az alt-tabozás és a felbontás megváltoztatása ne működjön rendeltetésszerűen, az azért már tényleg megengedhetetlen.

A világ egyik legjobb LEGO játéka, a korábban Wii U-exkluzív LEGO City Undercover a napokban más platformokra is megjelent, és míg a konzolos változatok látszólag rendben vannak, a PC-s nincs. A felhasználók arra panaszkodnak, hogy aki át akarja állítani az alap, 1280x1024-es felbontást, az fekete képernyővel találja szembe magát, és ha pár másodperc után a játék vissza is áll, új problémák jelentkeznek. A beállításoknál többen nem tudnak az Accept gombra kattintani, ha alt-taboznak, a játék minden más ablak fölé rakja magát. Szólnak beszámolók arról is, hogy a framerate indokolatlanul alacsony, gyakori az összeomlás és az akadozás.

A fejlesztők csak annyit reagáltak, hogy az ablakos mód és az alt-tabozás problémáján már dolgoznak. A többit egyelőre nem kommentálták. A játékosok egymásnak azt ajánlják, mindenki próbálja meg a config fájlt bütykölni, de ez nyilván nem elfogadható megoldás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)