Hirdetés

LEGO City Undercover - mégsem kell sok hely a switches változatnak

|

A Warner Bros. közleményt adott ki a LEGO City Undercover Switch változata kapcsán, melyből kiderült, hogy mégsem fog 13 gigát elfogalni a játék dobozos változata.

Hirdetés

Tegnap egy kicsit megijedtünk, mikor kiderült, hogy már a dobozosan vásárolt Switch játékok között is lehet olyan, ami települni akar, vagy letöltene valami nagyot. Gyanús volt, hogy a LEGO City Undercover digitális változata csak 7 giga, de a dobozára azt írták, 13 giga hely kell csak önmagában a letöltött tartalomnak, de mindaddig, amíg a Warner Bros. nem adott magyarázatot, nem tudtuk eldönteni, hibáról van-e szó, vagy valami bizarr anomáliáról.

Mint kiderült, valamennyi hely kelleni fog, de nem 13 GB-nyi. A csomagolásra rosszul írták ezt rá, a kártyán a teljes játék szerepel, ami bármilyen extra tartalom letöltése nélkül is játszható, illetve internetkapcsolatra sincs szükség a játékhoz, legfeljebb ahhoz, hogy patch-eket lehessen letölteni. Ebből kiderül, hogy a TT Games a megjelenés után is tervezi támogatni a játékot, és talán ez a legjobb hír az egészben.

A LEGO City Undercover április 7-én jön Switch mellett PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)