Hirdetés

LEGO DC Super-Villains - hangulatos a Comic-Conos trailer

|

A Warner Bros. a következő LEGO videojátékot is népszerűsíti kicsit a nagy San Diegó-i expó alkalmából, ezúttal is egy stílusos előzetest kaptak a kockásított DC-gonoszok.

Hirdetés

A LEGO videojátékok történelmében először pusztíthatunk igazi DC-s szupergonoszokat alakítva, a LEGO DC Super-Villains pedig igyekszik felvonultatni a legnépszerűbb karaktereket a sötét oldalról. 

Hirdetés

A Warner Bros. Interactive és a TT Games ezúttal egy különleges trailerrel készült a geekek mennyországának tartott Comic-Conra, ugyanis az alábbi videóban nem csupán a gonoszfelhozatalból adnak ízelítőt, hanem a karakterkreátort is. Ennek keretében változatos módon alkothatjuk meg a saját ördögi figuránkat. Íme: 

A LEGO DC Super-Villains október 16-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Mi a véleményetek róla?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)